Over Bouwwerken Van Dyck

Bouwwerken Van Dyck BVBA werd opgericht in 2007 en is van een kleine onderneming uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwsector. De onderneming is gevestigd in Wommelgem en telt momenteel een tiental medewerkers en de nodige onderaannemers die vol enthousiasme garant staan voor de verdere groei en toekomst van het bedrijf.

Bouwwerken Van Dyck is gespecialiseerd in ruwbouwwerken van eengezinswoningen, appartementen en woonerven. Ook  grotere bouwprojecten behoren tot de activiteiten, alsook voor concept sleutel op de deur kan u bij ons terecht.

Als zaakvoerder sta ik ook dagelijks mee op de werven om de kwaliteit te garanderen. Ook dankzij een goede  communicatie is het mogelijk om het onmogelijke te realiseren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de prijs/kwaliteit haalbaar is. Voor onze klanten maken wij een gratis prijsofferte en vanzelfsprekend kunt u altijd op professioneel advies rekenen.

Met kwaliteitswerk, de nodige precisie en kennis van de nieuwste bouwtechnieken, kunt u vertrouwen op het vakwerk van bouwwerken Van Dyck. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit, service en de juiste prijs.

Indien u nog met vragen zit of een afspraak wenst te maken, verwijzen wij u door naar onze contactpagina .