Onze activiteiten

Ruwbouwwerken

Alle metselwerken van klein tot groot , modern of rustiek, rijhuis of grote appartementsblok , van eengezinswoning tot woonerven… Van particulier tot projectontwikkelaar en dit perfect uitgevoerd volgens plan architect / betoningenieur.

Renovatiewerken

Alle renovatiewerken van afbraak tot poutrels steken , deuren bijmaken en /of dichtmetselen, bijzetten van achterbouw of verdieping , garage of tuinmuur …

Verlijmen van metselwerk

Het uitvoeren van het  verlijmen van facadesteen , snelbouw , kalkzandsteen , ytong en ... behoort ook tot onze activiteiten.

Betonwerken

Alle betonwerken zoals:  betonplaten, balken, kolommen,  wanden , vloeren, trappen … Steeds uitgevoerd volgen details betoningenieur. Specialiteit: gieten van betontrappen.

Metsen van zwembaden

Van uitgraven, afvoeren grond, storten betonplaat tot metsen of gieten van wanden , …

Rioleringswerken

Reinigen en nakijken riolering, vernieuwen van oude gemetse putten naar plastic toezichtputjes, riolering aan nieuwbouw, steken van de nodige putten ( water-, septisch -, en verzinkput ). Als ook de nodige regenwaterfilters en aanzuigleidingen voor herbruik regenwater.

Steken van poutrels

Steken van alle mogelijke profielen op de moeilijkste plaatsen en de grootste gewichten. Ook het gieten van de sloffen en de uitbraak muren behoort erbij. Alles volgens details betoningenieur.

Terrassen en opritten

Het aanleggen van terrassen en opritten in alle mogelijke materialen.

Plaatsen van arduin

Het plaatsen van arduin, rond voordeuren, garagepoorten, plinten en dergelijke …

Afbraak- en grondwerken

Ook de nodige afbraakwerken en grondwerken nemen we voor onze rekening. Ook grondwerken op moeilijk bereikbare plaatsen met de kleinste machines.

Sleutel op de deur

Ook voor het sleutel op de deur bouwen kun je bij ons terecht . Dit wordt in goede banen geleid door de zorgvuldigste onderaannemers.